Szerző: Dömös Zsuzsanna

2022. április 14. 09:15

Átalakult a Telekom TV kínálata

Zajlik a Magyar Telekom IPTV-platformjának fejlesztése, a várható szoftveres újítások bejelentése után most a televíziós csomagok átalakulásáról szól a szolgáltató közleménye. A Telekom TV L csomag új változata már a hazánkban nemrég elindult HBO Maxot is magába foglalja.

Április 13-tól kezdve a Telekom TV portfólió korábbi "Alap", "Szuper Családi HD", "Szuper Családi Mozi" díjcsomagai új nevet kaptak, már a "Telekom TV S", "Telekom TV M" és "Telekom TV L" elnevezésű csomagokkal találkozhatnak az ügyfelek. Egyúttal az eddigi kínálat bővült egy újabb prémium csomaggal ("Telekom TV L+HBO Max"), ami már a március 8-án indult HBO Max streaming szolgáltatást is magában foglalja. Ez az IPTV, valamint a Telekom TV előfizetők számára is igényelhető.

A szolgáltató az alábbi változásokat jelentette be továbbá az előfizetők számára:

  • 11 darab, eddig csak SD-ben elérhető csatorna válik elérhetővé HD minőségben is, valamint további egy új csatornával, a HGTV-vel bővül a televíziós kínálat (a legkisebb csomag kivételével).
  • A Telekom TV-hez igénybe vehető 4K minicsomag újabb csatornával, a FunBox UHD-vel bővül változatlan ár mellett, így már négy csatornát tartalmaz.
  • A Record&Go opció által kínált 30 óra felvételi lehetőség a díjcsomag részeként bekerül a "Telekom TV L" és a "Telekom TV L+HBO Max" csomagokba (az S és M csomagok mellé továbbra is opcióként vehető igénybe).

remote_tv

Nagy pénz, nagy szívás: útravaló csúcstámadó IT-soknak

Az informatikai vezetősködés sokak álma, de az árnyoldalaival kevesen vannak tisztában.

Nagy pénz, nagy szívás: útravaló csúcstámadó IT-soknak Az informatikai vezetősködés sokak álma, de az árnyoldalaival kevesen vannak tisztában.

Az ígéretek szerint a Telekom TV platformon egyre több hollywoodi filmstúdiótól érkező tartalom lesz hozzáférhető akár 4K minőségben a Filmpremier (korábban Telekom Videoték) szolgáltatáson belül, ahol egyszeri díj ellenében lehet filmeket kölcsönözni. A havidíjas FilmKlub (korábban Moziklub) kínálata szintén bővül, és néhány héten belül élesedik egy új ajánlórendszer, ami egyszerűbbé teszi a filmek kiválasztását a felhasználók számára.

A cég április elején közölte, hogy a tavaly bevezetett androidos beltéri egységek hamarosan új szofvert kapnak, ami teljesen megújult felhasználói felületet és új funkciókat, hivajavításokat hoz. Tévés portfólió terén meglehetősen aktív a Telekom,  miután január 21-én kivezette a műholdas tévészolgáltatást, és azóta már csak IP-alapú tévés előfizetést köthetnek az új ügyfelek, ami tavaly novemberben lépte át az egymilliós küszöböt az előfizető háztartások számában. A vállalatnak a tavalyi harmadik negyedév végén 1 millió 288 ezer tévés ügyfele volt, melynek közel 80%-a már az IP-alapú televíziós platformon keresztül fogyasztott tartalmat.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról