Szerző: Koi Tamás

2022. április 6. 13:13

Új felületet és hiánypótló fejlesztéseket kap a Telekom TV

Jól megfontolt, de határozott lépésekkel halad a Magyar Telekom IPTV-platformjának fejlesztése - a cég által tavaly bevezetett androidos beltéri egységek új szofvert kapnak rövidesen, ami teljesen megújult felhasználói felületet és új funkciókat, hibajavításokat hoz majd.

Javában zajlik a külsősök bevonásával végzett szoftvertesztelési folyamata annak a jelentős szoftverkiadásnak, mely belátható időn belül (hogy pontosan mikor, az egyelőre még kérdéses) megérkezhet a Magyar Telekom IPTV-s platformjának tavaly bevezetett új, androidos beltéri egységeire.

Az új végberendezések éppen egy évvel ezelőtt kerülhettek először a végfelhasználókhoz, kifejezetten azzal a céllal, hogy a mostanra kiöregedett, előző generációs beltéri egységeket leváltsák, illetve azokhoz képest jövőtállóbb alapot nyújtsanak az új szolgáltatásokhoz. 

En ensom person ler ikke lett. (x)

Ibsent csak eredetiben norvégul, de azért pythonban is vannak irodalmi magasságok. Nézd meg Felméri Péter nyelvi tudatformálását, és minden megvilágosodik!

En ensom person ler ikke lett. (x) Ibsent csak eredetiben norvégul, de azért pythonban is vannak irodalmi magasságok. Nézd meg Felméri Péter nyelvi tudatformálását, és minden megvilágosodik!

Az új szoftverkiadás középpontjában egy teljesen megújult felhasználói interfész áll, melyet kifejezetten a DT-csoport igényei szerint alakítottak ki és a későbbiekben több leányvállalatnál is elindul a tömeges bevezetése. Az új felület a korábbinál nagyobb hangsúlyt helyez a tartalomajánló rendszerekre, igaz, egyelőre továbbra is csak a Telekom lineáris vagy on-demand kínálatában megtalálható tartalmak szerepelnek majd az alkalmazás nyitóoldalán.

Az új szoftver emellett egyszerűbbé teszi majd a bejelentkezést az eszközre azzal, hogy a platform használatához nem kell többé Telekom-fiók adatokat megadni, illetve a rendszer indulását követően nem jelenik meg többé automatikusan a főmenü, mely a Telekomhoz érkezett visszajelzések alapján zavarta a felhasználók jelentős részét.

Komoly hiányosságot pótol emellett a cég a csatornák egyéni sorrendbe rendezhetőségével, mely szintén a frissítés részét képezi majd - az új szoftverkiadással együtt ugyanakkor egyelőre nem érkezik Chromecast-támogatás (a mobilkliensek esetében) a platformra, emellett a Netflix és a Telekom megegyezésének hiányában a világ legnagyobb SVOD-szolgáltatójának applikációja továbbra sem lesz telepíthető az androidos eszközökre.

Október végén 8 alkalmas, 24 órás, online képzéseket indítunk, melyekre most early bird kedvezménnyel jelentkezhetsz. A képzések utólag is visszanézhetők, és munkaidő végén kezdődnek.

a címlapról

roller coaster

3

Profit-hullámvasúton a Samsung

2022. október 6. 14:39

A dél-koreai multit elérte válság szele, három év óta először csökkenhet a cég profitja.