:

Szerző: mz

2000. november 20. 21:13

Comdex: döntőben a DataScope

A Cygron DataScope terméke, amely tavaly elnyerte a Best of Comdex díjat a Best Personal Productivity Software kategóriában, tegnap ismét a Best of Comdex díj döntőse lett.

Az elmúlt évben az innovatív és hatékony adatvizualizációs eszköz 3.0-ás verziójának ítélték a díjat, az idén a 4.0-ás verzió lett sikeres. A DataScope 4.0 jelentős fejlesztéseket tartalmaz az előző verzióhoz képest, kiegészítve a sokoldalú vizualizációs technikákat a legkorszerűbb adatbányászati algoritmusokkal.

Az elmúlt év igen izgalmas volt és sok feladatot hozott a Cygron számára. A tavalyi győzelem után a Cygron levált anyavállalatáról, a Mindmakerről és felépítette saját menedzsmentjét és nemzetközi képviseletét. A DataScope 4.0 fejlesztéséhez a nagyszámú felhasználói visszajelzés is alapul szolgált.

Király József, a Mindmaker elnöke örömmel üdvözölte a hírt. – "Elképzelésünk a Cygronnal kapcsolatban az, hogy az üzleti intelligencia piac domináns szereplőjévé váljon. A tavalyi győzelmet követő újabb elismerés tanúsítja, hogy az eltelt egy évben jelentős lépéseket tettünk előre."

A DataScope 4.0 új moduláris felépítése lehetővé teszi, hogy nemcsak önálló termékként, hanem más szoftvergyártók alkalmazásainak integráns részeként is megjelenjen. A DataScope lehetséges alkalmazásai például az ügyfélkapcsolatok kezelése, fogyasztói igények elemzése, vásárlók megszerzése és megtartása, beszállítói kapcsolatok elemzése, hitelképesség-vizsgálat, csalások felderítése, döntési alternatívák rangsorolása, és még sok más terület. Az ilyen és ezekhez hasonló vertikális piacokat megcélzó fejlesztő és integrátorcégek számára a DataScope egy könnyen integrálható eszköz, melynek segítségével ügyfeleik azonnal részesülhetnek a DataScope előnyeiből.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 27. 02:33

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.