Szerző: mz

2000. november 18. 17:57

Az Abit bejelentette VH6-II alaplapját

[Abit] Az Abit bejelentette legújabb VIA Apollo Pro 133A chipsetre alapuló alaplapját Intel Pentium III és Celeron FC-PGA processzorokhoz. Az alaplap 133 MHz-es FSB-t támogat, 4x AGP csatlakozó található rajta. Elődjéhez, a VH6-hoz képest két újdonságot nyújt, Ultra DMA/100 IDE eszközöket is tud kezelni, a könnyebb beállítást pedig az ABIT SoftMenu III segíti. A VH6-II támogatja az AC97 Audio Codec-et és rendelkezik egy AMR foglalattal is.

Az alaplapon összesen három DIMM foglalat található, melyekbe összesen 1,5 Gbyte - akár ECC vagy VCM - memóriát helyezhetünk. A négy IDE eszköz mellett két USB port kezelésére képes az alaplap, illetve egy külön csatlakozóval további két USB porttal bővíthetjük a rendszert. Az AMR és az AGP foglalat mellett 5 PCI - és a régebbi kártyákat is használók örülhetnek - egy ISA foglalat is található.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról