Szerző: mz

2000. november 16. 20:59

Az Ericsson támogatta Dés László legújabb lemezét

[Noguchi] Ebben az esztendőben az Ericsson Magyarország számára a legnagyobb zenei esemény Dés László Ennyi a dal című albuma megjelenésének támogatása. Ez a támogatás Dés László és az Ericsson közötti hosszabb távú együttműködés része.

Az Ericsson számára fontos, hogy szponzori tevékenysége illeszkedjen a cég egyéniségéhez és értékeihez. Dés László esetében, ez a harmónia művész és cég között tökéletes. Dés László zenei világa roppant gazdag. A jazz, a pop, a rock és kortárs zene mellett művészetében ott találjuk a színpadi- és a filmzenét is. Dés László eddigi munkái mintha összegeznék az ezredvég zenei sokszínűségét, nyitottságát és kísérletező kedvét.

Az Ericsson a modern zenei irányzatokban olyan közös nyelvet - szinte teljesen globális nyelvet - lát, amely összeköti az embereket kultúrájuktól és etnikai hátterüktől függetlenül. Ugyanakkor a zene megőrzi magában a kultúrát, amelyből vétetett, és az önkifejezés árnyalt, gazdag eszköze. Tökéletes harmóniában áll az Ericsson jelmondatával: "Hallasd a hangodat!".

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról