Szerző: mz

2000. november 16. 20:49

A Siemens vezető szerepre tör az IP üzletben

[Siemens] A Siemens Információs és Kommunikációs Rendszerek az IP (internet protocol) üzlet vezető pozíciójának megszerzését tűzte ki céljául. Ennek érdekében stratégiai programot hirdetett meg, amely a portfolió megerősítését és a jövedelmezőség növelését tartalmazza.

A stratégia célzott fejlesztésekre és az internet-alapú konvergencia-megoldásokban valamint a szélessávú hozzáférési technológiákban megszerzendő vezető szerepre irányul. Roland Koch, a Siemens Információs és Kommunikációs Rendszerek elnök-vezérigazgatója szerint: "Internet protokoll üzletágunk bővítése fontos tényező cégünk mobil stratégiájának sikeréhez. Konkrétan azt tervezzük, hogy az USA-ban a hozzáférési hálózati technológia és alkalmazási termékek piacán bővítjük tevékenységünket."

Az első jelentős lépés ennek érdekében a Quintus amerikai vállalat részvényeinek részbeni megszerzése. Emellett a Siemens Információs és Kommunikációs Rendszerek piaci pozícióját szeretné növelni három növekvő piaci szegmensben is. Ezek: Internet-útvonalválasztók (az Unisphere Networks nevű cége révén), az optikai transzport hálózatok, végül a hálózati operátoroknak és a nagyvállalati magánhálózati ügyfeleknek kidolgozott integrációs és egyéb megoldások.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról