Szerző: Koi Tamás

2021. szeptember 30. 13:15

Erősíti üzleti portfólióját a Telenor

A tavaly bevezetett bérelt vonali szolgáltatások után új, kifejezetten üzleti ügyfeleknek szánt IT- és telekommunikációs megoldásokkal egészíti ki vállalati portfólióját a Telenor Magyarország.

További, óvatos törekvéseket tesz a Telenor Magyarország arra, hogy kitörjön a mobilos keretek közül - a cég ezúttal ismét az üzleti ügyfeleket megszólítva bővíti portfólióját két partner bevonásával. A főként nagyvállalati ügyfeleket célzó, tavaly bevezetett Hiperline bérelt vonali konstrukciók után jön a menedzselt tűzfalszolgáltatás és az optikai vezetékes internet, melyhez a 4iG és a Magyar Telekom biztosítja a technológiai hátteret.

A Telenor által kínált Menedzselt tűzfalszolgáltatás lényege, hogy a magas szintű informatikai védelmet biztosító tűzfalszolgáltatás minden eleme beruházás nélkül, havidíjas bérleti konstrukcióban vehető igénybe. Ezáltal biztosítható a behatolás-védelem, a gyors detektálás, riasztás és szükség esetén a védelmi beavatkozás is, akár 0-24 órás magyar nyelvű felügyelettel.

typing

Hogyan forgathatja fel az AI a fejlesztői munkát?

Avagy előbb lesz autocoding mint önvezetés? Folytatódik a HWSW IT-karrierre fókuszáló kraftie! rendezvénysorozata.

Hogyan forgathatja fel az AI a fejlesztői munkát? Avagy előbb lesz autocoding mint önvezetés? Folytatódik a HWSW IT-karrierre fókuszáló kraftie! rendezvénysorozata.

A termék a Telenor szerint nagyvállalatok számára is praktikus és gazdaságos megoldás lehet, míg középvállalati szinten olyan magas szintű és naprakész, aktív felügyeletet tesz lehetővé, amit a közepes méretű cégek sokszor saját erejükből nem engedhetnének meg maguknak.

A cég IrodaNet nevű termékcsaládja ezzel szemben vezetékes infrastruktúra-megoldást biztosít kkv-k számára a Magyar Telekom optikai hálózatán keresztül. A kisebb, IrodaNet 300 nevű csomag 300 Mbps letöltési és 75 Mbps feltöltési sebességet, míg a nagyobb, IrodaNet 1000 konstrukció 1000 Mbps le- és feltöltési sebességet kínál. Az IrodaNet szolgáltatást a Telenor meglévő és új ügyfelei is igénybe vehetik, illetve mobilszolgáltatásokkal egybecsomagolva kedvezményt is kaphatnak az előfizetők.

Az üzleti ügyfelek specifikus igényei szerint az IrodaNet optikai vezetékes internet mellé kiegészítőként igénybe vehető Fix IP cím szolgáltatás és Mesh Router megoldás is.

a címlapról