:

Szerző: mz

2000. november 15. 21:04

Ericsson R380 World - mobiltelefon és PDA egyben

[Noguchi] Az Ericsson R380 az első integrált eszköz, amely egyszerre kínálja a mobiltelefon és a digitális személyi titkár (PDA) legjobb szolgáltatásait a mobil Internettel.

A mobiltelefon-méretű R380 gyakorlatilag kiváltja az összes többi személyi információs eszközt. Az Ericsson legújabb WAP-os készüléke öt kontinens 120 országában használható. Nem egyszerűen mobiltelefon, hanem egy olyan innovatív mobil információs eszköz, mellyel a felhasználók mindig, mindenhol hozzáférnek legfontosabb adataikhoz, és kapcsolatban állnak a külvilággal.

Noha elsőre egyszerű mobiltelefonnak látszik, az előlapot felhajtva nagy, grafikus érintőképernyőt találunk. A készülékhez kapott toll egy-egy érintésével hozzáférhetünk email-jeinkhez, a mobil Internethez, és egy fejlett elektronikus titkárhoz.

A WAP-böngészővel az R380 felhasználói bárhol, bármikor hozzáférhetnek a kifejezetten a mobil eszközökhöz készített információforrásokat. Bármikor biztonságosan kapcsolódhatnak vállalatuk belső levelezőrendszeréhez, bárhol letölthetik a legfontosabb utazási információkat sőt, ha tulajdonosa szeretné, az Ericsson R380 rendszeresen letölti számára a legfrissebb adatokat.

Az Ericsson R380 a Symbian konzorcium EPOC operációs rendszerét használja, melyet kifejezetten mobil eszközökhöz fejlesztettek. Az EPOC beépített információkezelő eszközei között megtalálható a naptár, a névjegyalbum, a jegyzetfüzet, az email-program és a hangfelvevő. A naptár vizuális- és hangjelzésekkel figyelmeztet fontos találkozóinkra, a névjegyalbumból közvetlenül tárcsázhatjuk munkatársaink, ismerőseink telefonszámát. Ami a legfontosabb: az R380 csatlakoztatható asztali számítógépünkhöz, alkalmazásait szinkronizálhatjuk a Microsoft Outlook vagy más hasonló szoftverrel, így az R380 akkor is megőrzi adatainkat, ha véletlenül lemerülne az akkumulátor.

Természetesen a mobiltelefonok világból is a legjobbat kínálja. Szériafelszerelés a hanghívás, a rezgő hívásjelző, és az "okos" töltő. Számos további kiegészítő is kapható az Ericsson R380-hoz, többek között autós kihangosító-készlet és headset.

Az alábbi linken megtekinthető egy rövidke movie a telefonról, amely jól érzékelteti az Ericsson R380 "feelingjét".

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 24. 21:25

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.