:

Szerző: Bodnár Ádám

2000. november 13. 02:47

Október havi áttekintő

A Hardware HUNPage oldalára felkerült a már hagyományosnak számító havi áttekintés, ami az előző hónap legfontosabb hardveres eseményeit veszi sorra.

Az idei tizedik hónap felemásra sikeredett. Alapvetően nem került sor egetverő bejelentésekre, ám így sem szenvedtünk hiányt új termékekben és érdekességekben. Az ok egész egyszerűen az, hogy bár megfigyelésünk az eseménytelen és eseménydús hónapok egymást szisztemtikusan váltogató rendszeréről mindeddig helytállónak bizonyult, most valami némiképp akarva-akaratlanul is felborította a rendet: a novemberi Comdex. Márpedig a legtöbb gyártó a neves számítástechnikai kiállításra tartogatja a puskaporát, és októberben legfeljebb a Microprocessor Forum 2000 kedvéért vagy valamilyen nyomós okból kifolyóan hallatott magáról. Lássuk hát, hogy ilyen körülmények között mi minden történt!

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 10:38

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.