:

Szerző: Koi Tamás

2021. március 30. 12:36

Az Apple mindenhol megnyitja független javítócég-programját

Észak-Amerika és Európa mellett újabb régiókra terjeszti ki "Független javítócégek" nevű programját az Apple. A vállalat célja, hogy még idén minden olyan piacon csatlakozhassanak a hálózathoz javítást végző vállalkozások, ahol a cég termékeit árulják.

Idén gyakorlatilag az egész világra kiterjeszti "Független javítócégek" (angolul Independent Repair Provider) nevű programját az Apple, mely most Észak-Amerikát és Európát követően Ausztráliában, Japánban és Dél-Koreában is várja azoknak a független szervizeknek a csatlakozását, melyek az Apple technológiájával, hivatalos alkatrészek felhasználásával végeznék el a készülékek - elsősorban iPhone-ok - garanciaidőn túli javítását. A programhoz még idén kínai partnerek is csatlakozhatnak majd.

Az Apple weboldalán szereplő információk szerint a Független javítócégek programja olyan cégeknek szól, amelyek iPhone-ok jótálláson túli szervizelését szeretnék végezni. A programra jogosult cégek az Apple eredeti alkatrészeit, szerszámait, képzését, szervizelési útmutatóit, diagnosztikai eljárásait és erőforrásait használhatják különböző, jótálláson túli iPhone-javításokhoz, például iPhone-kijelzők és -akkumulátorok cseréjéhez.

iphone_battery_change

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét!

A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét! A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

A programba ennek megfelelően olyan cégek jelentkezhetnek, melyek kifejezetten jótálláson túli szervizelésre szakosodtak, alkatrész-forgalmazók és viszonteladók, valamint hivatalos Apple-viszonteladók nem (számukra az AASP program áll nyitva). További feltétel, hogy a vállalkozás nem használhat semmilyen, az Apple által védjegyoltalommal levédett kifejezést a cég nevében vagy a weboldala részeként, kivéve akkor, ha ez összhangban áll az Apple védjegyekre vonatkozó feltételeivel.

A cég tavaly nyáron terjesztette ki a programot 32 európai országra - köztük Magyarországra is -, részben a régiós fogyasztójogi intézmények felől érkező nyomás hatására (right to repair szabályozás).

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 24. 14:29

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.