Szerző: mz

2000. november 8. 23:23

Ericsson - ViaSat együttműködés autós GPRS megoldásokra

[Noguchi] Az Ericsson és a ViaSat megállapodást írt alá a kifejezetten gépjárművekbe épített mobilterminálokkal használható portálok, alkalmazások és szolgáltatások fejlesztéséről. Az első olasz autós GPRS-megoldással folyamatos, a mainál négyszer gyorsabb autó-központ kapcsolat válik lehetővé.

A gépjárművekben használható GPRS segítségével a ViaSat termináljai valós időben, költség nélkül csatlakozhatnak az operációs központhoz. A megoldás még gyorsabb veszélyelhárítást és vészhívásokat tesz lehetővé, illetve megoldja a gépjárművek állandó biztonsági felügyeletét. Az állandó kapcsolatnak köszönhetően a vezető igény szerint vagy automatikusan férhet hozzá olyan emelt díjas információkhoz is, mint a forgalmi hírek, a tőzsdeadatok, a gazdasági és politikai hírek, vagy az időjárás-jelentés.

"Az Ericsson meggyőződése, hogy három éven belül többen használják a mobil Internetet, mint a hagyományos, vezetékes Internetet," - mondta Jan Lindgren, az Ericsson alelnöke, a Mobil Internetes Megoldások divízió ügyvezető igazgatója.
"A szakértők egyetértenek abban, hogy három éven belül a gépjárművek egynegyede állandó Internet-kapcsolattal rendelkezik majd,” - tette hozzá Pierluigi Leone, a ViaSat vezérigazgatója.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról