Szerző: mz

2000. november 7. 19:12

Bemutatták az Ericsson T20 mobiltelefont

Az Ericsson Hongkongban, Londonban és Stockholmban egy időben megrendezett eseményeken mutatta be a fiatal vásárlók számára kifejlesztett legújabb termékét, a T20-as mobiltelefont. A T20-as a világ első mobiltelefonja, amely mutatja a Swatch Internet időt. A készülék ezenkívül WAP és kibővített csetelési funkciót is nyújt. Az Ericsson T20-as 2000 decemberében kerül forgalomba.

A T20-assal megvalósul a kommunikáció teljes szabadsága. SMS és WAP funkciójának segítségével azzal csetelhetünk, akivel csak akarunk, ott, ahol és amikor csak akarunk. Amint csatlakoztatjuk hozzá az FM rádiót vagy az MP3 lejátszót, már hallgathatjuk is kedvenc zenénket. A Swatch Internet idő segítségével könnyebben megszervezhetjük programjainkat, nem kell többé az időeltolódással és a téli vagy nyári időszámítással bajlódnunk. A T20-as globális bevezetésére pontosan @480 beat-kor kerül sor Londonban (10 óra 32 perc), Hongkongban (17 óra 32 perc), Stockholmban (11 óra 32 perc) és Helsinkiben (12 óra 32 perc). Az Internet időben nincs nappal és éjjel, nincsenek időzónák, sem földrajzi határok. Ezt az új időszámítást a Swatch annak érdekében vezette be, hogy minden internetező egy globális időzónát használhasson.

A T20-as nemcsak kommunikálásra alkalmas. Csatlakoztathatunk hozzá Ericsson FM rádiót vagy akár az Ericsson MP3 lejátszót is, s így kedvünkre hallgathatjuk kedvenc zenéinket, rádióműsorainkat.

"A T20-as tervezése során az Ericsson a fiatal vásárlók igényeiből indult ki – nyilatkozta Jan Ahrenbring, az Ericsson marketingkommunikációs alelnöke. "A kommunikáció, az önkifejezés, a zene, az internet és a divat a fiatalok életének fontos területe. Mindezeket egyesíti magában a T20-as" – folytatta Ahrenbring.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról