Szerző: mz

2000. november 6. 13:52

A Winstation bejelentette kombinált MediaPak meghajtóinak új változatát

A Winstation Systems Corporation bejelentette új MediaPak meghajtóit - az első változatokat még 1998. őszén mutatta be a cég a Mitsubishivel együttműködve.

A MediaPak érdekessége az, hogy valamilyen mágneses elven működő meghajtót és egy CD-meghajtót, DVD-t vagy CD-írót kombinál egyetlen készülékben. Az 5.75 col szélességű meghajtó - mely egyébként belső kivitelben is létezik - különösen azok számára lehet hasznos, akik valamilyen okból helyszűkével küszködnek, hiszen két-három eszköz elhelyezését is megoldhatják egyetlen helyen. A készülék csatlakozhat IDE vagy SCSI felületen, illetve használható FDD kábelen keresztül is. A MediaPak Windows, Unix és Linux operációs rendszerek alatt használható.

A MediaPak mágneses meghajtót tartalmazó részében lehet 1,44 Mbyteos floppymeghajtó, LS-120, 100 vagy 250 Mbyteos ZIP meghajtó. Az optikai fél lehet CD-olvasó, CD-újraíró, esetleg DVD-olvasó. A készülékek ára az összeállítástól és mennyiségtől függően az OEM vásárlók számára 159 és 539 dollár között változik.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról