Szerző: Bodnár Ádám

2000. november 3. 19:41

A Compaq új lapos képernyős monitorai

[Mmd] A Compaq Computer Europe, Middle East and Africa (EMEA) ma bejelentette, hogy három új professzionális lapos képernyős CRT monitort mutat be. Az új P710, P910 és P1210 színes monitorok a technológiailag legkorszerűbb monitorok a piacon, amelyekben a rendkívül éles képet a NEC-Mitsubishi díjnyertes Diamondtron NF (Natural Flat) technológiája biztosítja.

A Compaq 17, 19 és 22 hüvelyk átmérőjű, P sorozatú monitorai valósághű, természetesnek tűnő, lapos képet jelenítenek meg. A monitorok az E-Color színegyezőségi szoftverével működnek, amely az internet használatakor remek vizuális élményt nyújt. Mindhárom új modell gyárilag beállított üzemmódokkal biztosítja az egyszerű beállítást, a felhasználó által programozható üzemmódok lehetővé teszik a gyors testre szabást, a Macintosh-kompatibilitás pedig leegyszerűsíti a vegyes számítógépes környezetbe történő beillesztést.

A szem megerőltetését, irritációját és elfáradását csökkentő monitorok kielégítik a TCO-99 szabvány alacsony kisugárzásra vonatkozó szigorú követelményeit. Ideális eszközt jelentenek a munkaállomást és nagy teljesítményű gépeket használók, például grafikusok, CAD/CAM-felhasználók, számítógépes kiadványszerkesztők, pénzügyi elemzők és programozók számára, akiknek a lehető legnagyobb teljesítményű monitorokra van szükségük.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról