Szerző: Koi Tamás

2019. október 30. 13:46

Előleget ad dominósoknak a Telekom

A Magyar Telekom új, egyelőre promóciós jelleggel bevezetett szolgáltatása lehetővé teszi, hogy az ügyfelek akkor is használhassák a feltöltős mobiljukat, ha az egyenlegük elfogyott.

Új, egyelőre promóciós jelleggel kínált opciót vezet be a feltöltőkártyás ügyfelek számára a Magyar Telekom. A Domino Plusz lehetővé teszi, hogy az ügyfél akkor is használhassa az operátor néhány kivételt leszámítva összes szolgáltatását, ha az egyenlege egyébként lemerült - hasonló szolgáltatás a Vodafone-nál az SOS feltöltés, mely inkább egyszeri alkalmak esetén segíthet az ügyfeleknek. 

A Domino Plusz szolgáltatás a Domino SIM-en a szerződéskötéskor rendelkezésre álló ill. az univerzális egyenlegre feltöltött egyenlegek felhasználását követően használható, megelőlegezett egyenlegkeret biztosít a SIM rendelkezésre állási ideje alatt, mely a Mobil Vásárlás szolgáltatáson kívül minden, a mobilcég által nyújtott szolgáltatás igénybevételére felhasználható univerzális egyenleg. Az extra egyenlegkeret felhasználhatósági ideje megegyezik a SIM kártya rendelkezésre állási idejével. A megelőlegezett egyenlegkeret visszafizetésére és a tranzakciós díj megfizetésére az előfizetőnek 30 napon belül van lehetősége, mely az előfizető által történő következő Domino egyenleg feltöltés összegéből kerül levonásra. 

domino_fix

Az így biztosított előleg pontos nagysága számos tényezőtől függ, kezdetben ez egyébként 650 forint, melyhez 100 forintnyi tranzakciós díj járul, vagyis aki a rendelkezésre álló keretét átlépve ki akarja használni az extra egyenleget, annak 750 forintot kell majd kvázi visszafizetnie a következő feltöltéskor. 

A Telekom emellett egy pontrendszerrel is kiegészíti a promóciót, így például határidőre történő visszafizetés esetén az előfizető 5 pontra jogosult, ha pedig elmulasztja a határidőt, 5 pont kerül tőle levonásra. A megelőlegezett egyenlegkeret maximális összege függ az előfizető által elért Domino Plusz szinttől (vagyis a gyűjtött pontok számától), továbbá a korábban igénybe vett egyenlegkeretek felhasználásának és a szolgáltatás használatának körülményeitől. Az előfizető által aktuálisan elérhető Domino Plusz egyenlegkeret minden esetben a Telekom alkalmazásban követhető nyomon, illetve a szolgáltatás kizárólag az applikációban aktiválható, más ügyfélszolgálati csatornákon keresztül nem.

a címlapról