Szerző: Koi Tamás

2019. október 3. 11:15

Korlátlan feltöltőkártyás mobilnetet kínál a Telekom

Október elsejétől megújította feltöltőkártyás konstrukcióit a Magyar Telekom, így a Dominós ügyfelek számára új, korlátlan beszélgetést és adatot tartalmazó opciók érhetők el.

Október elején új elemekkel bővítette feltöltőkártyás ügyfelei számára kiajánlott opcióit a Magyar Telekom, így elsősorban mostantól a dominósok számára is elérhetővé válik a korlátlan mobilnethasználat lehetősége, több időszaki konstrukción keresztül. A szolgáltató emellett a korlátlan beszélgetéshez használható opcióit is megújította.

A dominós ügyfelek számára kínált korlátlan adatopciók 1, 3 és 30 napra biztosítanak korlátlan nethasználatot, rendre 990, 1490 és 9900 forintért cserébe. A három adatopció közül a legdrágább a lejáratot követően automatikusan megújul, amennyiben elegendő egyenleg áll rendelkezésre, a másik három legkorábban a lejáratot követő nap hajnalban újítható meg a szolgáltató weboldalán szereplő információk szerint. Vagyis ha valakinek a délelőtti órákban jár le a korlátlan napijegye, az legalább 18-20 óráig nem tudja újra megrendelni ugyanazt az opciót.

telekom_sugar
telekom szaküzlet a budapesti sugár üzletközpontban

Docker és Terraform képzésekkel indul a tavaszt! (x)

Április 19-20-án 12 órás online, alapozó képzéseket indít a HWSW.

Docker és Terraform képzésekkel indul a tavaszt! (x) Április 19-20-án 12 órás online, alapozó képzéseket indít a HWSW.

A szolgáltató az új adatopciók mellett megújította a feltöltőkártyások számára korlátlan beszélgetést kínáló opciókat is. Így eltűnik a kínálatból a korábbi Domino S és M opció, a helyükbe lépő Domino Mobil S konstrukció hálózaton belül, a Domino Mobil L pedig belföldi hálózatokban és az EU-ban egyaránt korlátlanságot biztosít 2990 és 9990 forintos időszaki díjért cserébe. Az új Domino Mobil S időszaki díja havi ezer forinttal, a Domino Mobil L pedig 5000 forinttal kevesebb, mint a korábbi, hasonló opciók, igaz, a szolgáltató az új konstrukcióknál megszüntette a korlátlan beszéd melletti korlátlan SMS-ezés lehetőségét.

A Magyar Telekom két versenytársánál, a Telenor Magyarországnál és a Vodafone Magyarországnál egyáltalán nincsenek korlátlan adatot biztosító opciók, illetve a korlátlan beszélgetésre vonatkozóan sem bővelkedik a kínálat. A Telenornál egyetlen, 24 órás időtartamra igénybe vehető korlátlan opció érhető el (Korlátlan Hangjegy), a Vodafone Tuti tarifáinál pedig naponta legfeljebb 300 forintnyi beszélgetést (ez naponta körülbelül 16 percnek felel meg) von le az egyenlegből a rendszer, vagyis elméletileg 9300 forintnál nem lehet többet "eltelefonálni" ennél a tarifánál havonta. Adatjegyek tekintetében a Vodafone és a Telenor egyaránt legfeljebb 5 GB-nyi keretet biztosító konstrukciót kínál ügyfeleinek.

a címlapról