Szerző: Barna József

2000. szeptember 22. 20:41

Iomega HipZip: tenyérbe mászó MP3 lejátszó

A Iomega Corporation a minap jelentette be aprócska, tenyérbe mászó MP3 lejátszóját, a HipZip TM Digital Audio Playert. A tetszetős kis masina 2 colos PocketZip TM lemezről olvassa be az adatokat, melynek tárolókapacitása 40 MB. Energiaellátásáról egy lítium ion akku gondoskodik, amely két feltöltés közt 12 órányi folyamatos lejátszási időt biztosít. Az USB porton keresztül a PC-hez csatlakoztatható készülék operációs rendszere (a Dadio az Interactive Objects-től) nem csupán MP3 hanganyag, hanem táblázatok, képek és prezentációk letöltését is lehetővé teszi. A lejátszó ára 299,99 USD, míg egy 40 MB-os PocketZip lemez 10 USD-be kerül.

A Iomega Corporation a minap jelentette be aprócska, "tenyérbe mászó" MP3 lejátszóját, a HipZipTM Digital Audio Playert. A tetszetős kis masina 2 colos PocketZipTM lemezről olvassa be az adatokat, melynek tárolókapacitása 40 MB. Energiaellátásáról egy lítium ion akku gondoskodik, amely két feltöltés közt 12 órányi folyamatos lejátszási időt biztosít. Az USB porton keresztül a PC-hez csatlakoztatható készülék operációs rendszere (a Dadio az Interactive Objects-től) nem csupán MP3 hanganyag, hanem táblázatok, képek és prezentációk letöltését is lehetővé teszi. A lejátszó ára 299,99 USD, míg egy 40 MB-os PocketZip lemez 10 USD-be kerül.

[Forrás: Electic Tech]

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról