Szerző: mz

2000. szeptember 21. 22:00

Ericsson rendszer az olasz TIM-nél

Az olasz TIM az Ericsson-t választotta harmadik generációs WCDMA-hálózata fő szállítójául.

Az olasz TIM az Ericsson-t választotta harmadik generációs WCDMA-hálózata fő szállítójául.
A TIM (Telecom Italia Mobile) az Ericsson-t választotta 3G WCDMA hálózata szállítójául és rendszerintegrátorának. Az olasz 3G engedélyek árverezése októberben kezdődik.
Az Ericsson a TIM-nek szállítandó, WCDMA technológiára épülő megoldását UMTS-nek is nevezik - mint ismeretes, ez a 3G európai elnevezése, a Universal Mobile Telecommunications System (Univerzális Mobiltávközlési Rendszer) rövidítése.
Az Ericsson 1999 óta tesztelte a TIM-mel a 3G technológiát az olasz vállalat torinói kutatóközpontjába leszállított WCDMA rendszeren; a kísérletet 2000. végéig folytatják.
A TIM rövid időn belül szeretne több millió ügyfele számára Mobil Internetes, multimédia, elektronikus kereskedelmi és adatátviteli szolgáltatásokat kínálni.

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.

a címlapról

MÁLNÁS

6

Tőzsdére megy a Raspberry Pi

2024. május 16. 14:00

Az elmúlt évek meghatározó áramköri lapkáit készítő technológiai cég papírjaival is lehet majd kereskedni a brit tőzsdén.