Szerző: Gálffy Csaba

2014. június 27. 13:45:00

Még lehet jelentkezni az OpenAxel startup-versenyére

Kitolták a szervezők az OpenAxel nemzetközi startup-verseny jelentkezési határidejét, így a hazai startupok számára is adott még a lehetőség a részvételre.

HIRDETÉS

Kitolták a szervezők az európai uniós OpenAxel startup-verseny jelentkezési határidejét, egészen július 13-ig várják a résztvevőket. A napokban érkezett jelentés szerint Magyarországról sajnos eddig egyetlen jelentkező sem nevezett be a versenyre - eddig. Pedig érdemes, pusztán a jelentkezéssel elérhető az OpenAxel program nemzetközi network-szolgáltatása és egyes, például a piacokra vonatkozó információkhoz kap hozzáférést.

Az OpenAxel két körben, 2014-ben és 2015-ben válogatja ki a legígéretesebb 30-30 startupot. A kiválasztottak accelerációs szolgáltatásokban részesülnek és cloud-szolgáltatásokhoz kapnak ingyenes hozzáférést. A résztvevőket több rostán szelektálják, a 30 kiválasztott mellett 9 (kategóriánként 3-3) startup elutazhat a Szilícium Völgybe és garantált találkozókat kap befektetőkkel, illetve jóval nagyobb cloud-csomagot vehet igénybe. A legjobbnak választott jelentkező elérést kap a Wayra, Appcampus és Accelerace programozokhoz (igény és lehetőség szerint).

Nem rossz pakk - és a kevés jelentkező miatt jó eséllyel lehet nyerni.

Hét kedvenc előadónk az idei HWSW mobile!-ról (x) 90 fős előadó lesz a konferencián, segítve az eligazodást, kiemeltük neked a hét kedvencünket.

A verseny nyitott minden vállalkozó és vállalat számára, három kategóriában. A seed kategóriában elegendő egy jó, megvalósításra kész ötlet, az early stage-ben szükséges egy, már piacon lévő termék és működő üzleti modell, a növekedési szakaszban lévők kategóriája pedig (értelemszerűen) a skálázódás előtt álló startupok számára nyitott. A jelentkezés menete egyszerű, letölteni a verseny dokumentációját, kiválasztani a megfelelő kategóriát és kitölteni a jelentkezési ívet.

A verseny hivatalos kiírása itt érhető el, a jelentkezők számára összeállított kalauz pedig innen tölthető le.

a címlapról

Hirdetés

Hét kedvenc előadónk az idei HWSW mobile!-ról

2019. november 22. 04:26

Idén 90 fős előadói gárdával készülünk a HWSW mobile! digitális termékfejlesztési konferenciára, de hogy segítsünk az eligazodásban, kiemeltük neked a hét kedvencünket.