:

Szerző: Gálffy Csaba

2014. június 27. 13:45

Még lehet jelentkezni az OpenAxel startup-versenyére

Kitolták a szervezők az OpenAxel nemzetközi startup-verseny jelentkezési határidejét, így a hazai startupok számára is adott még a lehetőség a részvételre.

Kitolták a szervezők az európai uniós OpenAxel startup-verseny jelentkezési határidejét, egészen július 13-ig várják a résztvevőket. A napokban érkezett jelentés szerint Magyarországról sajnos eddig egyetlen jelentkező sem nevezett be a versenyre - eddig. Pedig érdemes, pusztán a jelentkezéssel elérhető az OpenAxel program nemzetközi network-szolgáltatása és egyes, például a piacokra vonatkozó információkhoz kap hozzáférést.

Az OpenAxel két körben, 2014-ben és 2015-ben válogatja ki a legígéretesebb 30-30 startupot. A kiválasztottak accelerációs szolgáltatásokban részesülnek és cloud-szolgáltatásokhoz kapnak ingyenes hozzáférést. A résztvevőket több rostán szelektálják, a 30 kiválasztott mellett 9 (kategóriánként 3-3) startup elutazhat a Szilícium Völgybe és garantált találkozókat kap befektetőkkel, illetve jóval nagyobb cloud-csomagot vehet igénybe. A legjobbnak választott jelentkező elérést kap a Wayra, Appcampus és Accelerace programozokhoz (igény és lehetőség szerint).

Nem rossz pakk - és a kevés jelentkező miatt jó eséllyel lehet nyerni.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét!

A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét! A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

A verseny nyitott minden vállalkozó és vállalat számára, három kategóriában. A seed kategóriában elegendő egy jó, megvalósításra kész ötlet, az early stage-ben szükséges egy, már piacon lévő termék és működő üzleti modell, a növekedési szakaszban lévők kategóriája pedig (értelemszerűen) a skálázódás előtt álló startupok számára nyitott. A jelentkezés menete egyszerű, letölteni a verseny dokumentációját, kiválasztani a megfelelő kategóriát és kitölteni a jelentkezési ívet.

A verseny hivatalos kiírása itt érhető el, a jelentkezők számára összeállított kalauz pedig innen tölthető le.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 23:42

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.