:

Szerző: Vörös Péter

2000. szeptember 14. 23:14

Ironbridge Networks: új vetélytársa lesz a Cisco-nak és a Juniper Networks-nek?

A nemrégiben indult Ironbridge Networks hálózati szoftvereket készítő amerikai cég, amely jövő héten új, nagy sebességű hálózati router eszközt fog bemutatni. A cég szerint az új eszköz a Cisco által készített hasonló berendezéseknél jobb teljesítményt nyújt - alacsonyabb ár mellett. Az Ironbridge az szintén újonc Avici Systems, a Pluris és a Charlottes Web Networks-höz hasonlóan szeretne magának kihasítani egy szeletet a nagy sebességű router-ek piacán.

A nemrégiben indult Ironbridge Networks hálózati szoftvereket készítő amerikai cég, amely jövő héten új, nagy sebességű hálózati router eszközt fog bemutatni. A cég szerint az új eszköz a Cisco által készített hasonló berendezéseknél jobb teljesítményt nyújt - alacsonyabb ár mellett. Az Ironbridge az szintén "újonc" Avici Systems, a Pluris és a Charlotte's Web Networks-höz hasonlóan szeretne magának kihasítani egy szeletet a nagy sebességű router-ek piacán.

Az Ironbridge új router-jét többek között az amerikai Qwest Communications International és a brit Energis (Internet forgalom hordozó cégek) tesztelik. Az Ironbridge terabit-es router-e ún. "virtuális útválasztást" (virtual routing) tesz lehetővé a kommunikációs/hálózati vállalatok számára, dedikált hálózatokat kínálva anélkül, hogy több fizikai router hozzáadására lenne szükség.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 20:06

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.