Szerző: mz

2000. szeptember 14. 21:54

BURN-Proof technológiát támogató Creative CD-író

A Creative Technology, a világ vezető gyártója a digitális szórakoztató eszközök terén bejelentette új CD-RW Blaster CD-újraíró készülékét.

A Creative Technology, a világ vezető gyártója a digitális szórakoztató eszközök terén bejelentette új CD-RW Blaster CD-újraíró készülékét.
A Creative új újraírója legfeljebb 32x olvasásra képes, a CD-R lemezekre 12x sebességgel, az újraírhatókra pedig 10x tud adatokat rögzíteni.
Ami igazán érdekes, hogy az új készülék támogatja a BURN-Proof technológiát, mely gyakorlatilag megelőzi, hogy buffer-alulcsordulás miatt rontson el a CD-író lemezt.
Az író IDE felületre csatlakozik, ismeri a CD-Audio, CD-ROM, CD-ROM XA, CD-I, Photo CD, CD-R, CD-RW, Video CD, CD Extra és CD TEXT formátumokat. A csomagban többek közt találunk egy Nero Burning ROM cd-író szoftvert és egy újraírható lemezt is.
A készülék Észak-Amerikában már kapható - végfelhasználói ára 299 USD.

Európa egyik legnagyobb Atlassiannal kapcsolatos rendezvénye, immár kilencedik alkalommal, új lendületet ad a vállalati produktivitásnak és a hatékony ügyfélkezelésnek. A március 20-21-i rendezvényen is lesznek top nemzetközi vendorok, a fókuszban pedig a projekt menedzsment, az IT szolgáltatásmenedzsment, és a HR lesznek.

a címlapról

GITHUB

0

Elérhetővé vált a GitHub Copilot Enterprise

2024. február 29. 11:34

Az előzetes után általánosan hozzáférhetővé vált a GitHubon a Copilot új szintje, ami a szervezetek belsős kódbázisa alapján segíti a fejlesztőket.