Szerző: Barna József

2000. szeptember 13. 17:33

Ma nyitotta meg kapuit a párizsi Apple Expo 2000

Szeptember 13-a és 17-e között Párizs lesz a Mac-rajongók mekkája, ugyanis ekkor rendezik meg a franciaországi fővárosban az Apple Expo 2000 kiállítást. Az Expo igen eseménydúsnak ígérkezik. Többek között itt mutatja majd be a Microsoft az Office 2001 Mac platformra írott verzióját. Emellett pedig olyan eseményeknek ad otthont a képen látható impozáns épület, mint az Európa legkreatívabb ötletgyártóit egybegyűjtő Apple Creative Forum valamint az Apple Creative Jam , mely több mint 50, Európa minden tájáról összesereglett diák számára nyújt kreatív kurzusokat video/film, grafikus tervezés, zene, fotó és Web design témakörökben.

Szeptember 13-a és 17-e között Párizs lesz a Mac-rajongók mekkája, ugyanis ekkor rendezik meg a franciaországi fővárosban az Apple Expo 2000 kiállítást. Az Expo igen eseménydúsnak ígérkezik. Többek között itt mutatja majd be a Microsoft az Office 2001 Mac platformra írott verzióját. Emellett pedig olyan eseményeknek ad otthont a képen látható impozáns épület, mint az Európa legkreatívabb ötletgyártóit egybegyűjtő Apple Creative Forum valamint az Apple Creative Jam, mely több mint 50, Európa minden tájáról összesereglett diák számára nyújt kreatív kurzusokat video/film, grafikus tervezés, zene, fotó és Web design témakörökben.

Olvasóinkat folyamatosan tájékoztatjuk majd az említésre méltó eseményekről.

A kraftie a HWSW IT-karrierrel foglalkozó, immár sok tízezer IT szakembert mozgató meetup- és podcast-sorozata. Mostantól pedig már egy hírlevél is! Iratkozz fel Te is, ha szeretnél heti egyszer egy rövid, de értékes karrierfókuszú tartalmat kapni.

a címlapról