Szerző: mz

2000. szeptember 12. 21:36

Bővülő iPaq választék

A Compaq Computer ma képernyő- és periféria-választékának bővítéséről számolt be. Az új, 15-os (38,1 centiméteres) TFT képernyő az iPAQ asztali gépeket egészítené ki.

A Compaq Computer ma képernyő- és periféria-választékának bővítéséről számolt be. Az új, 15"-os (38,1 centiméteres) TFT képernyő az iPAQ asztali gépeket egészítené ki.
A TFT 5004 lapos képernyő 15"-os (38,1 cm-es) hasznos felülettel, nagy látószöggel, XGA (1024x768) felbontással és 200 nit fényerővel rendelkezik, a talpnál mindössze 18 cm vastag. Az opál- vagy szénszínű kivitelben kapható képernyő az állítható talppal tetszés szerint megdönthető és elforgatható. Választható ezen kívül falra szerelhető, lengőkaros állvány, érintés érzékeny képernyő és a többnyire csak drágább modellekben jelenlévő beépített hangszóró. A lapos képernyők 1110 euro áron már kaphatók.
A Compaq az iPAQ asztali PC család bővítéséről is beszámolt. Az új modellek 944 euro induló áron máris megvásárolhatók, opcionális tartozékként 733 MHz-es Intel Pentium III processzorral, 133 MHz-es memóriabusszal, 10 GB-os merevlemezzel, Multibay CD-RW meghajtóval, 2x LS-120 meghajtóval és 8X DVD-ROM meghajtóval (ezen eszközök opcionálisan rendelhetőek).
Az új iPAQ modellekről bővebb információ található a Compaq honlapján.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról