:

Szerző: mz

2000. szeptember 11. 22:09

Vox.Link feledékenyeknek

A Vox2 olyan termékkel rukkolt elő, mely valójában semmiféle forradalmi újítást vagy ötletet nem hordoz magában, ám sokak életét megkönnyítheti.

A Vox2 olyan termékkel rukkolt elő, mely valójában semmiféle forradalmi újítást vagy ötletet nem hordoz magában, ám sokak életét megkönnyítheti.
Ha otthonunkba térve megcsörren a mobiltelefon, bizony eszveszett rohangászás kezdődhet: hol a készülék? A táskában, az asztalon, esetleg a hűtő tetején? Mindezektől a gondoktól megszabadulhatnak azok, akik egy Vox.Link készülékre tesznek szert. Az asztali mobiltöltőkre emlékeztető termék képes a hagyományos, vezetékes telefonkészülékek és a mobiltelefon összekapcsolására. Ha mobilhívásunk érkezik, a lakás összes készüléke megcsörren, és ezek bármelyikéről fogadhatjuk a hívást. Ha kedvünk úgy tartja, hívást kezdeményezni is tudunk, illetve továbbra is használhatjuk a normál, vezetékes hálózatot.
A Vox.Link ára 180 USD lesz, a készülék a legnépszerűbb Nokia és Ericsson mobiltelefonokkal képes együttműködni.
A hír nem szól arról, mi történik, ha feledékenységünk nem múlik el a készülék megvásárlásától - azaz nem helyezzük bele a maroktelefont, hanem továbbra is a táskában, vagy a lakás valamely - véletlenszerűen elhelyezkedő - zugában hagyjuk.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 07:23

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.