Szerző: mz

2000. szeptember 11. 22:09

Vox.Link feledékenyeknek

A Vox2 olyan termékkel rukkolt elő, mely valójában semmiféle forradalmi újítást vagy ötletet nem hordoz magában, ám sokak életét megkönnyítheti.

A Vox2 olyan termékkel rukkolt elő, mely valójában semmiféle forradalmi újítást vagy ötletet nem hordoz magában, ám sokak életét megkönnyítheti.
Ha otthonunkba térve megcsörren a mobiltelefon, bizony eszveszett rohangászás kezdődhet: hol a készülék? A táskában, az asztalon, esetleg a hűtő tetején? Mindezektől a gondoktól megszabadulhatnak azok, akik egy Vox.Link készülékre tesznek szert. Az asztali mobiltöltőkre emlékeztető termék képes a hagyományos, vezetékes telefonkészülékek és a mobiltelefon összekapcsolására. Ha mobilhívásunk érkezik, a lakás összes készüléke megcsörren, és ezek bármelyikéről fogadhatjuk a hívást. Ha kedvünk úgy tartja, hívást kezdeményezni is tudunk, illetve továbbra is használhatjuk a normál, vezetékes hálózatot.
A Vox.Link ára 180 USD lesz, a készülék a legnépszerűbb Nokia és Ericsson mobiltelefonokkal képes együttműködni.
A hír nem szól arról, mi történik, ha feledékenységünk nem múlik el a készülék megvásárlásától - azaz nem helyezzük bele a maroktelefont, hanem továbbra is a táskában, vagy a lakás valamely - véletlenszerűen elhelyezkedő - zugában hagyjuk.

Európa egyik legnagyobb Atlassiannal kapcsolatos rendezvénye, immár kilencedik alkalommal, új lendületet ad a vállalati produktivitásnak és a hatékony ügyfélkezelésnek. A március 20-21-i rendezvényen is lesznek top nemzetközi vendorok, a fókuszban pedig a projekt menedzsment, az IT szolgáltatásmenedzsment, és a HR lesznek.

a címlapról