Szerző: Vörös Péter

2000. szeptember 11. 00:09

Pénteken tovább csökkent a Nortel részvényárfolyama

Egészen pontosan 13,3 milliárd $-ral csökkent a világ második legnagyobb hálózati berendezés gyártójának piaci értéke pénteken: 4,25$-ral 72,25$-ra esett vissza a cég részvényárfolyama. Egész héten csökkent a Nortel részvényárfolyama, főként amiatt, hogy elemzők szerint a fő telekommunikációs ügyfelek csökkentik kiadásaikat. A legnagyobb telefontársaságok forgalma csökkent az előrejelzésekhez képest és ennek várhatóan hatása lesz a berendezés gyártók bevételeire is. Mindez olyan nagyságokat is érint, mint a kanadai Nortel és az amerikai Cisco Systems ill. a Lucent Technologies.

A cégek pontos számadatainak megjelenése e hónapban kezdődik el, azok fényében már biztosabbat lehet tudni a közeljövőről. Mindenesetre egyes szakértők optimisták a telekommunikációs berendezések forgalmával kapcsolatban mondván, hogy szinte minden év szeptemberében megjelennek hasonló pesszimista előrejelzések és elemzések - és azután az esetek döntő többségében ezekből nem lesz semmi és a telefontársaságok kiadásai évről évre nőnek.

Európa egyik legnagyobb Atlassiannal kapcsolatos rendezvénye, immár kilencedik alkalommal, új lendületet ad a vállalati produktivitásnak és a hatékony ügyfélkezelésnek. A március 20-21-i rendezvényen is lesznek top nemzetközi vendorok, a fókuszban pedig a projekt menedzsment, az IT szolgáltatásmenedzsment, és a HR lesznek.

a címlapról

GITHUB

0

Elérhetővé vált a GitHub Copilot Enterprise

2024. február 29. 11:34

Az előzetes után általánosan hozzáférhetővé vált a GitHubon a Copilot új szintje, ami a szervezetek belsős kódbázisa alapján segíti a fejlesztőket.