Szerző: Vörös Péter

2000. szeptember 8. 16:39

Ausztráliában is a Compaq a legnépszerűbb PC gyártó

Az IDC Australia felmérése szerint a második negyedévet tekintve Ausztráliában a Compaq, az IBM és a Hewlett-Packard áll az első három helyen a PC eladások terén, negyedik helyen az Apple, az ötödiken a Toshiba végzett. A Compaq piaci részaránya 13,5%, az IBM-é 12%, a HP-é 11,2%. A hordozható gépeket nem számítva a Hewlett-Packard áll az élen 12,4%-kal, valamivel megelőzve a Compaq-ot és az IBM-et. Az Ázsia/Csendes-óceáni régió többi részével ellentétben az ausztrál PC eladások alig nőttek az egy évvel korábbi hasonló időszakhoz képest.

Európa egyik legnagyobb Atlassiannal kapcsolatos rendezvénye, immár kilencedik alkalommal, új lendületet ad a vállalati produktivitásnak és a hatékony ügyfélkezelésnek. A március 20-21-i rendezvényen is lesznek top nemzetközi vendorok, a fókuszban pedig a projekt menedzsment, az IT szolgáltatásmenedzsment, és a HR lesznek.

a címlapról

GITHUB

0

Elérhetővé vált a GitHub Copilot Enterprise

2024. február 29. 11:34

Az előzetes után általánosan hozzáférhetővé vált a GitHubon a Copilot új szintje, ami a szervezetek belsős kódbázisa alapján segíti a fejlesztőket.