Szerző: Vörös Péter

2000. szeptember 8. 16:15

Jól sikerült a National Semiconductor legutóbbi negyedéve

A cég augusztus 27-án zárult negyedévét jó eredményekkel zárta: a nettó forgalom 33%-kal, 640,8 millió $-ra nőtt a tavalyi 481,8 millió $-ról, míg a nettó nyereség 144,2 millió $ lett, szemben a tavalyi 47,1 millió $-ral. Az eredmények a Wall Street előrejelzéseinél is kb. 13%-kal jobbak voltak.

A cég megrendelései 34%-kal voltak nagyobbak a tavalyi év hasonló időszakához képest. Földrajzi lebontásban az összes régió emelkedetett a tavalyi évhez képest és Európa kivételével az összes régió emelkedett az előző negyedévhez képest is. A National Semiconductor analóg eszközeivel kapcsolatos megrendelések 30%-kal nőttek tavalyhoz képest és keresettek a cég interfész ill. audió termékei is.

A cég azt is bejelentette, hogy belép a kábel nélküli chip piacra is, miután megállapodást kötött a kaliforniai Proxim nevű vállalattal, amely kábel nélküli LAN rendszereket készít. A két cég együtt fog IC-ket és más termékeket fejleszteni a HomeRF elnevezésű otthoni hálózat standarddel kapcsolatban.

Európa egyik legnagyobb Atlassiannal kapcsolatos rendezvénye, immár kilencedik alkalommal, új lendületet ad a vállalati produktivitásnak és a hatékony ügyfélkezelésnek. A március 20-21-i rendezvényen is lesznek top nemzetközi vendorok, a fókuszban pedig a projekt menedzsment, az IT szolgáltatásmenedzsment, és a HR lesznek.

a címlapról

GITHUB

0

Elérhetővé vált a GitHub Copilot Enterprise

2024. február 29. 11:34

Az előzetes után általánosan hozzáférhetővé vált a GitHubon a Copilot új szintje, ami a szervezetek belsős kódbázisa alapján segíti a fejlesztőket.