Szerző: Vörös Péter

2000. szeptember 8. 15:39

Az olasz Tiscali 5,1 milliárd $-ért megvette a holland World Online-t: a végeredmény Európa 2. legnagyobb Internet szolgáltatója

Az olasz telekommunikációs és Internet cég, a Tiscali tegnap mondta ki az igent a régóta várt ügyletre. James Kinsella, a World Online International elnöke lesz az új cég elnök-vezérigazgatója, míg Renato Soru, a Tiscali elnök-vezérigazgatója lesz a cég igazgatótanácsának elnöke. Az új cég központja Olaszországban lesz, a Tiscali részvényeit az amszterdami és milánói tőzsdén egyaránt fogják jegyezni.

Az ügylet révén a T-Online német Internet szolgáltatónak újabb közeli versenytársa lesz: a Tiscali piaci értéke 7 milliárd $, előfizetőinek száma 2,3 millió; míg a World Online piaci értéke 4 milliárd $, előfizetőinek száma pedig 4 millió. Az új cég az előfizetők száma alapján a második helyen áll Európában a T-Online mögött.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról