Szerző: Vörös Péter

2000. szeptember 8. 15:28

SCO: 190 alkalmazott elbocsátása a Caldera ügylet kapcsán

A Caldera augusztusban vette meg az SCO Unix üzletágát, a mostani elbocsátások ezzel kapcsolatosak és az SCO teljes állományának 19%-át érintik a Linux-os Caldera Systems-nek átadott üzletágakban (Unixware és Professional Services). A két cég együttműködött abban, hogy a mostani elbocsátások végeredménye az akvizíciónak megfelelően alakuljon.

Az SCO a tervek szerint Tarantella néven fog szerepelni a jövőben: a Tarantella az SCO egyik szoftver terméke, amely révén vállalatok szerveren futtathatnak programokat, amelyeket "thin client" számítógépekről lehet a Web-en keresztül használni. A Tarantella üzletágat nem érintik a mostani elbocsátások.

Európa egyik legnagyobb Atlassiannal kapcsolatos rendezvénye, immár kilencedik alkalommal, új lendületet ad a vállalati produktivitásnak és a hatékony ügyfélkezelésnek. A március 20-21-i rendezvényen is lesznek top nemzetközi vendorok, a fókuszban pedig a projekt menedzsment, az IT szolgáltatásmenedzsment, és a HR lesznek.

a címlapról

GITHUB

0

Elérhetővé vált a GitHub Copilot Enterprise

2024. február 29. 11:34

Az előzetes után általánosan hozzáférhetővé vált a GitHubon a Copilot új szintje, ami a szervezetek belsős kódbázisa alapján segíti a fejlesztőket.