Szerző: mz

2000. szeptember 7. 19:59

Új hp nyomtatók és anyagok nagyméretű nyomatokhoz

A Hewlett-Packard Company bemutatta nagyméretű anyagok nyomtatására alkalmas hp designjet nyomtatóit, nyomtatási anyagait és festékeit. Az új termékeket kimondottan reklám- és tervezőügynökségek, valamint vállalati grafikai részlegek eladáshelyi és csomagolóanyagok, valamint rendezvény-dekorációk készítésével foglalkozó munkatársai számára fejlesztették ki.
Az új hp designjet 500PS és 800PS nyomtatók egyedülálló képminőséget biztosítanak – a levélmérettől a poszternagyságig minden anyagon. A kedvező árú eszközök 60 centiméteres és 107 centiméteres méretben rendelhetők meg. Mindkét nyomtató teljes körűen kompatibilis a Macintosh és a Windows rendszerekkel, hosszú élettartamú nyomtatófejeket tartalmaz, és a hp speciális színrétegző technológiáját kiváló színkezeléssel ötvözi. Az Adobe PostScript 3 révén a nyomtatók az egyszerű és grafikailag igényes feladatokat egyaránt hatékonyan képesek ellátni, és nagyban növelik a nyomtatási teljesítményt.
A grafikus alkalmazásokhoz eddig kifejlesztett széles papírválasztékot tovább bővítve, a hp három olyan további nyomtatási alapanyagot mutatott be, amelyek nagyban hozzájárulhatnak az új hp designjet nyomtatókon készített dokumentumok kiváló nyomtatási minőségéhez:

- a hp High-Gloss Photo Paper rendkívüli simaságú, fényezett papír lenyűgöző, fényképminőségű nyomtatási képet biztosít a beltéri poszterekhez és bemutató-anyagokhoz
- a hp Satin Poster Paper tintasugaras nyomtatókhoz kifejlesztett, fényezett bevonatú, professzionális papír gazdaságos, rövid távú nyomtatási megoldást kínál a beltéri dekorációk és bemutató-anyagok grafikáinak elkészítéséhez
- a hp Heavyweight Coated Paper rétegelés nélküli, színtartó, nedvességálló papír költséghatékony nyomtatást teszt lehetővé a különféle reklámanyagok és feliratok előállításakor.

Európa egyik legnagyobb Atlassiannal kapcsolatos rendezvénye, immár kilencedik alkalommal, új lendületet ad a vállalati produktivitásnak és a hatékony ügyfélkezelésnek. A március 20-21-i rendezvényen is lesznek top nemzetközi vendorok, a fókuszban pedig a projekt menedzsment, az IT szolgáltatásmenedzsment, és a HR lesznek.

a címlapról

GITHUB

0

Elérhetővé vált a GitHub Copilot Enterprise

2024. február 29. 11:34

Az előzetes után általánosan hozzáférhetővé vált a GitHubon a Copilot új szintje, ami a szervezetek belsős kódbázisa alapján segíti a fejlesztőket.