Szerző: mz

2000. szeptember 7. 19:51

Végfelhasználók számára is elérhető hp oktatási program

Bejelentése szerint a Hewlett-Packard Company az európai országok vállalati informatikusai számára is engedélyezi a részvételt a hp STAR értékesítési oktatóprogram bizonyos moduljain. A korábban kizárólag hp viszonteladók részvételével zajló hp STAR (Systems Training and Recognition) program kiterjesztését a viszonteladók és a végfelhasználók igényei indokolják.
"A végfelhasználókat érdemes bevonni a hp STAR programba" – nyilatkozta John Mason, a hp EMEA (Európa, Közel-Kelet és Afrika) régiójának értékesítési oktatásokért felelős menedzsere. "Így ügyfeleink nagyobb tájékozottságra tesznek szert, és felkészültebben vehetik igénybe a hp legújabb megoldásait. Meggyőződésem, hogy partnereink cégük informatikai környezetének optimalizálásával tudnak a leghatékonyabban hozzájárulni versenyképességük megőrzéséhez."
A program a viszonteladók számára is előnyös, hisz vásárlóik jobban megismerik az általuk forgalmazott rendszereket. "A felkészült ügyfelekkel szorosabb munkakapcsolat alakítható ki, ez pedig a döntően viszonteladóink által értékesített hp termékek és megoldások iránti igény növekedését hozza magával" – fűzte hozzá Mason. "A vállalati informatikusok részére szervezett terméktréningek kitűnő eszközt kínálnak a hosszú távú márkahűség megteremtésére."
a címlapról

METAVERSE

0

Átalakítja a Meta a Reality Labs-t

2024. június 19. 12:00

Két fő egységre osztotta a Meta a virtuálisvalóság-fejlesztésekkel foglalkozó Reality Labs-t, ami elbocsátásokat is hoz magával.