:

Szerző: mz

2000. szeptember 6. 22:11

50 terabájtos Oracle rendszer a NetZero-nál

Az Oracle bejelentette, hogy a NetZero, amely a kereskedelmi és reklámtevékenységekkel támogatott internetelérés terén vezető szolgáltatónak számít, 50 terabájtos adattárházát az Oracle Intelligent WebHouse megoldására alapozza. Ez a hatalmas Oracle-adattárház, amely méretét tekintve az Egyesült Államokban a legnagyobbak közé tartozik, a NetZero nemrégiben megalakított CyberTarget divíziójának adatbányászati és kutatási igényeit szolgálja ki, és segítségével a marketingesek és reklámszakemberek nagy volumenű online piackutatási és mérési tevékenységeket folytathatnak.
A NetZero 1998-ban vált az Oracle ügyfelévé, amikor üzleti tevékenységeit az Oracle adatbázis-technológiájára alapozta, látva az Oracle komoly teljesítőképességét az online tranzakciófeldolgozásban, valamint az internet melletti erős elkötelezettségét. Az Oracle rendszere folyamatosan teljesíti a NetZero követelményeit, sok millió felhasználót szolgál ki, és nagy tranzakciós volumeneket dolgoz fel.
Idén augusztusban a NetZero bruttó eredménye a cég működése óta először vált pozitívvá, 4,7 százalékos bruttó nyereséghányadot érve el a 2000 júniusával záródó negyedévben. Emellett a cég regisztrált felhasználóinak köre a júniusi negyedévben több mint 900 ezerrel bővült, a pénzügyi év végére elérve a közel ötmilliós regisztrált felhasználói bázist, ami az előző évhez képest több mint 315 százalékos növekedést jelent.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 16:40

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.