Szerző: mz

2000. szeptember 6. 20:19

4x Aiwa audio CD-író

Az Aiwa America egy új, kéttálcás audio CD-írót jelentett be. A készülék 4x rögzítésre képes, mellyel 60 percnyi zenei anyagot mindössze 15 perc alatt lehet rögzíteni.
Az XC-RW700 sorozatszámú készülék egyik tálcája csak visszajátszásra alkalmas, a másik felvételre és lejátszásra is. Az egység mind a CD-R, mind a CD-RW lemezekkel kompatibilis.
A készülék automatikus mintavétel-konvertáló egységgel rendelkezik, mellyel 32 - 96 kHz között bármilyen mintavételt használó forrásról lehet zenét rögzíteni, ez például 48 kHz-es frekvenciát használó DAT kazettákról történő átjátszáskor lehet hasznos. Az XC-RW700 96 kHz-es Multi-Bit Delta Sigma digitális-analóg átalakítót és 128-szoros túlmintavételezést használ.
A más készülékekhez való csatlakoztatást két-két koaxiális és optikai digitális ki-és bemenet teszi lehetővé, illetve felszerelték analóg ki-és bemenetekkel is. Az optikai bemenetek egyike az elülső panelre került.
A készülék elérhetősége e hónapban várható, 650 dolláros utcai áron.
a címlapról

METAVERSE

0

Átalakítja a Meta a Reality Labs-t

2024. június 19. 12:00

Két fő egységre osztotta a Meta a virtuálisvalóság-fejlesztésekkel foglalkozó Reality Labs-t, ami elbocsátásokat is hoz magával.