Szerző: Bodnár Ádám

2000. szeptember 5. 17:53

Az IBM e-business szerverfarmokat hoz létre az AT&T hálózati központjaiban

AZ IBM és az AT&T mai megállapodásámak értelmében az IBM többszázezer négyzetméter helyet hasznosíthat az AT&T internetes adatközpontjaiban, ilyen módon a két cég e-business szerverfarmokat hoz létre.

Az IBM az AT&T New York-i, Chicago-i és Phoenix-i adatközpontjaiban még idén megkezdené a szolgáltatást. A távolabbi tervek szerint másik hat központban 2001 őszéig beindulna a szolgáltatás. Az IBM célcsoportja a most induló e-business vállalkozások, dot.com cégek elektronikus üzletek és alkalmazásszolgáltatók.

Az AT&T technológiával a háta mögött az IBM garantálja ügyfeleinek a hálózati elérhetőséget és sávszélességet a tevékenységük zavartalan bonyolításához, ezt az AT&T világszínvonalú OC-192/OC-48 IP hálózata teszi lehetővé. Ezenfelül az IBM e-business szerverszolgáltatását ATM-en keresztül is elérhetik.

Az AT&T és az IBM továbbá megegyeztek, hogy a jövőben együtt értékesítik e-business szolgáltatásaikat, ily módon hozzásegítve ügyfeleiket ahhoz a technológiai és szakértői háttérhez, amelyet az AT&T és az IBM neve fémjelez.

Európa egyik legnagyobb Atlassiannal kapcsolatos rendezvénye, immár kilencedik alkalommal, új lendületet ad a vállalati produktivitásnak és a hatékony ügyfélkezelésnek. A március 20-21-i rendezvényen is lesznek top nemzetközi vendorok, a fókuszban pedig a projekt menedzsment, az IT szolgáltatásmenedzsment, és a HR lesznek.

a címlapról

GITHUB

0

Elérhetővé vált a GitHub Copilot Enterprise

2024. február 29. 11:34

Az előzetes után általánosan hozzáférhetővé vált a GitHubon a Copilot új szintje, ami a szervezetek belsős kódbázisa alapján segíti a fejlesztőket.