Szerző: Bodnár Ádám

2000. szeptember 5. 17:53

Az IBM e-business szerverfarmokat hoz létre az AT&T hálózati központjaiban

AZ IBM és az AT&T mai megállapodásámak értelmében az IBM többszázezer négyzetméter helyet hasznosíthat az AT&T internetes adatközpontjaiban, ilyen módon a két cég e-business szerverfarmokat hoz létre.

Az IBM az AT&T New York-i, Chicago-i és Phoenix-i adatközpontjaiban még idén megkezdené a szolgáltatást. A távolabbi tervek szerint másik hat központban 2001 őszéig beindulna a szolgáltatás. Az IBM célcsoportja a most induló e-business vállalkozások, dot.com cégek elektronikus üzletek és alkalmazásszolgáltatók.

Az AT&T technológiával a háta mögött az IBM garantálja ügyfeleinek a hálózati elérhetőséget és sávszélességet a tevékenységük zavartalan bonyolításához, ezt az AT&T világszínvonalú OC-192/OC-48 IP hálózata teszi lehetővé. Ezenfelül az IBM e-business szerverszolgáltatását ATM-en keresztül is elérhetik.

Az AT&T és az IBM továbbá megegyeztek, hogy a jövőben együtt értékesítik e-business szolgáltatásaikat, ily módon hozzásegítve ügyfeleiket ahhoz a technológiai és szakértői háttérhez, amelyet az AT&T és az IBM neve fémjelez.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról