Szerző: mz

2000. augusztus 31. 22:31

HP AutoCAD Device Interface

A Hewlett-Packard Company újonnan bevezetett nyomtatási megoldása kimondottan a CAD és egyéb műszaki grafikus alkalmazások felhasználói számára készült. A díjnyertes hp DeskJet 1220C színes, tintasugaras nyomtatóhoz kifejlesztett ADI (AutoCAD Device Interface) meghajtó lehetővé teszi az A3-as nagyságú tervrajzok gazdaságos nyomtatását.
Az ADI meghajtó az AutoCAD 12-es, 13-as és14-es verzióját támogatja. Az új nyomtatási megoldás révén az AutoCAD felhasználók A3-as méretű tervrajzokat nyomtathatnak, így kényelmesen megvizsgálhatják és elemezhetik munkájuk kiválasztott részeit. Az eszköz A3-asnál kisebb méretű AutoCAD rajzok kinyomtatására is alkalmas.
A 2000. elején bevezetett hp DeskJet 1220C máris előkelő helyezéseket ért el a szaklapok listáin. Elnyerte többek között a Cnet.com és az Outdoor Photographer magazin szerkesztői ajánlását, és maximális pontszámot gyűjtött össze a PC Magazine ötfokozatú értékelő skáláján. A SpencerLab Digital Color Laboratory által végzett összehasonlító elemzésben a hp DeskJet 1220C mind sebesség, mind egy nyomtatott oldalra eső költség, mint pedig felhasználói munkaigény szempontjából jobban teljesített az Epson Stylus Color 1160 és az Epson Stylus Photo 1200 nyomtatóknál.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról