:

Szerző: Vörös Péter

2000. július 29. 13:33

Az utolsó pillanatban átmeneti felmentést kapott a fellebbezési bíróságtól és így továbbra is működhet a Napster

A korábbi szövetségi bírósági intézkedés értelmében péntek éjfélkor kellett volna lezárnia szolgáltatását a Napster-nek, mivel a bíróság az amerikai zeneipart képviselő Recording Industry Association of America (RIAA) mellé állt és ideiglenes tiltó intézkedést hozott. Tegnap azonban egy kaliforniai fellebbezési bíróság átmenetileg engedélyezte a Napster további működését, addig amíg a per eredményre nem jut. Az RIAA fellebbezheti és valószínűleg meg is fellebbezi a pénteki döntést.

A per kezdete augusztus 18-ára várható, a Napster-nek ekkorra kell benyújtania a tényállás összefoglalását, az RIAA válasza szeptember 8-ig esedékes. A szövetségi bíróság pedig azután kezdi meg a szóbeli érvek meghallgatását.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 19:04

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.