:

Szerző: Vörös Péter

2000. július 26. 17:37

PC Data Finder 5.5 - az egyik legjobb fájl kereső legújabb verziója

A SilverLakeTech.com legújabb termékével .pdf fájlokban és tömörített állományokban is lehetséges a szöveg/string keresés, ráadásul a korábbi változatokhoz hasonlóan mindezt igen gyorsan végzi a program. Az 5.5-ös verzió a minél gyorsabb működés érdekében természetesen index fájllal dolgozik, amelynek a létrehozása rendkívül gyorsan történik (egy közel 73MB-os MS dokumentum fájlokat tartalmazó könyvtárnál 18 mp volt az index fájl létrehozási ideje). Ugyanakkor lehetőség van index fájl nélküli (a kereső sebessége ekkor is elfogadható) és Boole ('és', 'vagy', 'nem') keresésre is. A PC Data Finder a népszerűbb e-mail programok adat fájljaiban is tud keresni.

Apróbb kényelmetlenségek: csak tartalom alapján lehet keresni; fájl név, dátum vagy attribútumok szerint nem; ezenkívül nincs lehetőség a keresés elmentésére későbbi felhasználáshoz. Az egyedüli igazi hátulütője a programnak azonban az ár: shareware szoftverről van szó, a 15 napos kipróbálási idő után 99$-t kell leszurkolni a használatért.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 23:07

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.