Szerző: Bodnár Ádám

2000. július 23. 18:04

Teljes körű, korlátlan, forgalmi díj mentes bérelt vonal a Telnettől

Újabb szolgáltatással jelentkezett a telnet Magyarország: mostantól teljes köru, forgalmi díj mentes internet kapcsolatot biztosít mindazoknak, akik előre kalkulálható internetes költségeket szeretnének. A nemrég indított, fix áras bérelt vonali díjcsomag keretében a szolgáltatás-csomag havi díján kívül a megrendelőnek semmilyen más költséggel nem kell számolnia.

Új csomagjával és a hozzá kapcsolódó kiegészítő szolgáltatásokkal a telnet Magyarország elsosorban a kis- és középvállalkozásokat célozza meg, amelyeknek az alábbi lehetoségeket nyújtja:

Az állandó internetes kapcsolathoz szükséges bérelt vonalat; Forgalmi díj mentes internet hozzáférést, amely stabil, megbízható, forgalmi díj nélküli internet kapcsolatot biztosít, így az elofizető mindig elérhető lehet; Router bérletet, amely egyszeru rákapcsolódási lehetoséget nyújt; Korlátlan dialup hozzáférést, amely megszünteti a felhasználó helyhez kötöttségét, azaz bárhonnan rácsatlakozhat az Internetre, illetve back-up lehetőségként is használhatja. Csoportos E-mailt, hogy az E-mail-ekre se legyen gondja. Egyszerűen kezelheti és menedzselheti E-mailjeit; Domain név regisztrációt és karbantartást (www.cegnev.hu formátumú domain név biztosításával); 20 Mb web tárhelyet a világhálón. Amint az elofizető elkészítette cége honlapját, megbízható szerveren helyezheti el, így ügyfelei mindig megtalálják a szükséges információkat a cégről; 16 IP címet, amely lehetové teszi az elofizető rendszerének rugalmas konfigurálását;

"Új fix áras bérelt vonali díjcsomagunkat elsosorban olyan kis- és középvállalkozásoknak ajánljuk, amelyek állandó internetes kapcsolatukhoz elore kiszámítható költségekkel kívánnak számolni. A fix áras csomagunkat igénybevevő cégek számára nem okozhat meglepetést a munkatársak nagy méretű letöltéseinek költsége sem. Örömmel mondhatom, hogy már megkötöttük az első néhány ilyen díjrendszeru bérelt vonali elofizetési szerződésünket, és reményeink szerint nemrég indított csomagunk rövid idő alatt nagy népszerűségre tesz majd szert, hiszen a járulékos szolgáltatások igen vonzó feltételeket biztosítanak elofizetőink számára." - mondta Vaszary Zsolt, a telnet Magyarország marketing igazgatója.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról