Szerző: mz

2000. július 20. 19:49

Új Xerox nyomtatók - cél a HP skalpja?

A Xerox egy új színes tintasugaras termékcsaládot, az M Sorozatot jelentette be, amely kategóriájában a leggyorsabb üzleti minőségű nyomtatásra képes: kétszer gyorsabb a versenytársak által kínált termékeknél. Az M Sorozat termékcsalád - két személyi tintasugaras nyomtató és két asztali színes nyomtató/másoló/szkenner - az első eredménye a Xerox, a Sharp Corporation és a japán Fuji Xerox közötti stratégiai szövetségnek. A termékeket két komoly versenyelőnyt jelentő tulajdonság jellemzi: az eXpress Mode és az InkLogic. Az új, eXpress Mode-nak nevezett üzemmóddal jelentősen gyorsabb nyomtatás és másolás végezhető el, mint a versenytársak által kínált normál üzemmóddal. Az InkLogic olyan intelligens színes tintakezelő rendszer, amely négy külön tintatartállyal rendelkezik, lehetővé téve csupán a kifogyott szín patronjának kicserélését, mellyel a felhasználó festéket takarít meg.
A 39990+áfa illetve 49990+áfa áron elérhető DocuPrint M750 és M760 még soha nem tapasztalt sebességet, minőséget és értéket hozott a színes tintasugaras nyomtatók piacára. A WorkCentre M940 és M950 síkágyas multifunkciós berendezések a Xerox asztali másolók alapján készülnek, és változatosságot valamint értéket visznek a kis illetve otthoni irodákat megcélzó színes multifunkciós termékek piacára.
A DocuPrint M750 percenként maximum 10 fekete-fehér oldal és 6 színes oldal nyomtatására képes 1200 x 1200 dpi felbontással, bármilyen papíron. A DocuPrint M760 percenként maximum 12 fekete-fehér oldal és 8 színes oldal nyomtatására képes és opcionális hálózati lehetőségekkel is rendelkezik több felhasználó esetén.
A WorkCentre M940 és M950 maximum 12 fekete-fehér illetve 7 színes oldalt nyomtat/másol percenként, 1200 dpi felbontással bármely papíron. Az M950 20-lapos, beállított kapacitású dokumentumadagolóval rendelkezik és teljes egészében színes "legal" méretű dokumentumokat is előállíthatunk vele. Mindkét gépet egy 600 x 600 dpi felbontású síkágyas szkenner egészíti ki, amely lehetővé teszi a felhasználó számára a színes képek importálását saját számítógépére, valamint faxok küldését és fogadását PC modemen keresztül.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról