:

Szerző: Bőle György

2000. július 20. 05:11

Az Enhanced Memory Systems a Platform 2000-en demonstrálta HSDRAM-mal szerelt munkaállomásának teljesítményét

A napokban zajló Platform 2000 konferencián az Enhanced Memory Systems (EMS) bemutatta új PC133-as High-Speed SDRAM-mal (HSDRAM) szerelt alacsony árú munkaállomását. Az EMS által használt referencia rendszer (PIII-933, ASUS P3V4X alaplap, MicroStar MS-8809 Phantom GeForce) az OfficeBench multitasking benchmark alatt a HSDRAM-okkal 28-49 százalékkal teljesített jobban, mint az azonos, de PC100-as, vagy Rambus modullal szerelt konfiguráció.

Az Enhanced Memory Systems a 90-es évek közepe óta foglalkozik olyan "hibrid" memóriák készítésével, amelyek az aktuális standard-ekkel (SDRAM) kompatibilisek, de azoknál jobb teljesítményt képesek nyújtani. Az EMS modulok rövidebb késleltetéssel és nagyobb sávszélességgel rendelkeznek a hagyományos SDRAM-oknál.

[Bejelentés]

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. május 1. 23:57

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.