:

Szerző: mz

2000. július 19. 21:38

Újabb tagok a Pyro 1394 termékcsaládban

Az ADS Technologies, mely a világ egyik vezető gyártója a FireWire technológia területén, ma bejelentette, hogy öt új termékkel bővíti népszerű Pyro 1394-es termékcsaládját. Az új termékek a Pyro 1394 Port for Notebooks, a Pyro 1394 hatportos Repeater, és a Pyro 1394 Memory Reader - memóriaolvasó készülék, mely Compact Flash, Smart Media és Sony Memory Stick memóriakártyákhoz lesz elérhető.
A Pyro 1394 Port For Notebooks a hagyományos, G3-mas vagy újabb Macintosh notebookokat látja el FireWire csatlakozóval; egy hat és egy négy tűs aljzat személyében. Használatával szélesebb tömegek élvezhetik a FireWire csatlakozás előnyeit például digitális videokamerák, adattárolók, lapolvasók egyszerűbb használatával.
Mivel a FireWire első számú alkalmazása a videoszerkesztés vagy -másolás, a Pyro 1394 Port For Notebooks az Ulead VideoStudio 4.0 változatával együtt található a dobozban.
A FireNet Networking notebookok összekötését teszi lehetővé más számítógépekkel, FireWire csatlakozó használatával. Előnye, hogy az IEEE 1394-es buszt használó megoldás a 100 Mbites Ethernet sebességéhez képest körülbelül két és félszer nagyobb átvitellel rendelkezik.
A Pyro 1394 hatportos Repeater hubként szolgál, segítségével legfeljebb 63 FireWire eszköz csatlakoztatható egy hálózatba.
A Pyro 1394 Memory Reader az mp3-lejátszókban, digitális fényképezőgépekben és videokamerákban használt memóriakártyák nagysebességű kiolvasását teszi lehetővé.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 18:33

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.