:

Szerző: mz

2000. július 18. 22:38

A HP G sorozat tagjai Mac kompatibilis változatban is elérhetők

A Hewlett-Packard, a világ vezető gyártója a nyomtatók, lapolvasók és többfunkciós eszközök piacán bejelentette, hogy megjelenteti OfficeJet G terméksorozatának Macintosh kompatibilis változatát is.(Ennek egyik tagjáról, a G55-ös készülékről nemrég a Hwsw is közölt egy tesztet.)
A HP OfficeJet G sorozat tagjai a cég Mac kompatibilis terméksorát hivatottak kiegészíteni. A síkágyas, helytakarékos készülékek kényelmes, könnyen kezelhető megoldásokat kínálnak az Apple gépeihez.
Az új, USB portos készülékek minden Mac géppel használhatók, melyek hálózatba vannak kötve. Szoftveres kezelőfelületük egyszerű, segítségével minden funkció elérhető közvetlenül a számítógépről is.
Az OfficeJet G55 ára 499 USD, a G85-ös, faxolásra is képes változat 799 dollárba kerül.
Azok a vásárlók, akik november elseje előtt vásárolnak Mac-kompatibilis G sorozatú készüléket, szeptember negyedikétől ingyenesen juthatnak hozzá a Mac kezelőszoftverhez.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 01:24

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.