Szerző: Ady Krisztián

2000. július 18. 11:24

MidiLand S4 8200 5.1 teszt

A MidiLand olcsó, és árához képest jó minőségű PC-s hangszóró-készleteiről híres. A 3DHardware.net egy pár oldalas gyorstesztet készített erről a rendszerről, mely 300$ alatti árával könnyen belopja magát az ember szívébe...feltéve ha 5.1-es, Dolby Digital dekóderes rendszert keres.
Teljesítménye bőven elegendő egy kisebb szoba behangosításához, 100W-os subwooferrel és 20W-os szatellitekkel rendelkezik....ez összesen 200W. Dekóderként a már máshol is használt ADS-2000-et mellékelik, mely egy kis távirányítóval vezérelhető. Előnye, hogy egyaránt képes koax, és optikai digitális jelet fogadni...
A hangszóró-készlet hangzása átlagon felüli, tiszta, torzításmentes - legalábbis a tesztelő szerint. Mindenképpen érdemes ezt a típust is meghallgatni vásárlási szándék esetén.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról