Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Július 19-én SYSADMINDAY: egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket!

Kisebb alapterületen ígér gyorsabb címkenyomtatást a Zebra

zimi, 2008. október 09. 12:35
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

Az egyedi nyomtatási és azonosítási megoldásairól ismert Zebra Technologies bemutatta legújabb asztali hőnyomtató családját, a G-sorozatot.

hirdetés
[HWSW] Az egyedi nyomtatási és azonosítási megoldásairól ismert Zebra Technologies bemutatta legújabb asztali hőnyomtató családját, a G-sorozatot.

Elsősorban egészségügyi, gyógyszeripari és gyáripari alkalmazásra fejlesztették ki az új G-modelleket. Az új sorozat a Zebra szerint kategóriájában a legkisebb mérettel, ugyanakkor a legnagyobb nyomtatási sebességgel büszkélkedhet. A G-sorozat tagjai direkt termál (csupán hőérzékeny papírral, festékanyag nélkül dolgozó) és kombinált direkt termál/termál transzfer változatban is kaphatók. Mindkét eljárás gyors monokróm nyomtatást tesz lehetővé, a nyomatok hő-, UV- és vízállók is lesznek, sőt, a háztartási mosószereknek is ellenállnak.

Zebra GK420d hőnyomtató
Zebra GK420d hőnyomtató

A nyomatok ellenállósága sok speciális területen teszi alkalmazhatóvá a hőnyomtatási technológiákat, postai csomagcím, blokk és vonalkód, tartós átvételi címkék, egészségügyi adatokat hordozó csuklópánt, parkolócédulák nyomtatására egyaránt a jelenlegi legmegfelelőbb technológia.

A G-sorozat leggyorsabb képviselője, a GX430t másodpercenként 150 mm-es nyomtatási sebességgel bír 300 dpi felbontás mellett. Ismeri a szabványos EPL és ZPL nyomtatónyelveket és háromféle (RS-232, USB 1.1 és párhuzamos) csatlakozási lehetőséggel rendelkezik alapkiépítésben. Opcionálisan Fast Ethernet, Wi-Fi (802.11b/g) vagy Bluetooth csatlakozással bővíthető. Az új modellek külföldön már rendelhetők, a hazai forgalmazás megkezdésének pontos időpontja és az árak még nem ismertek.

A IT-üzemeltetők világnapján egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket az Ankertbe.