:

Szerző: zimi

2008. szeptember 24. 15:05

A Xerox bemutatta új Phaser 3300MFP és WorkCentre 4260 multifunkciósait

Két új multifunkciós jelent meg a Xerox palettáján, emellett több régi modellen változtatott a gyártó. Valamennyi újdonság a kis- és középvállalkozásokat célozza.

[HWSW] Két új multifunkciós jelent meg a Xerox palettáján, emellett több régi modellen változtatott a gyártó. Valamennyi újdonság a kis- és középvállalkozásokat célozza.

Aaz új Phaser 3300MFP nyomtatás és másolás terén egyaránt 30 lap/perces teljesítményre képes. A berendezés USB meghajtóra, e-mailbe vagy hálózati mappába egyaránt tud szkennelni, emellett a csomagban mellékelik a Xerox Scan to PC Desktop alkalmazását is, amivel ugyanúgy használható a Phaser, mint egy asztali szkenner. A gépet felszerelték duplex egységgel és színes faxmodullal, emellett 50 lapos többcélú adagoló segíti a különféle fajtájú és súlyú médiák használatát. A gyártó költségcsökkentő tényezőként emeli ki a nagykapacitású tonerkazetták elérhetőségét és a takarékos nyomtatási módot, ezek nélkül ma már valóban nehezen elképzelhető egy kisvállalkozásoknak szánt nyomtató.

Xerox Phaser 3300MFP
Xerox Xerox Phaser 3300MFP, fax továbbítással e-mailben

A másik új jövevény a WorkCentre 4260, mely a gyártó leggyorsabb asztali mindenese, 55 lap/perces sebességre képes nyomtatás és másolás esetén is. Kínál ID Card Copy funkciót, amivel egy azonosítókártya vagy igazolvány mindkét oldalát képes a papír ugyanazon oldalára másolni. Igen hasznos, hogy a beérkezett faxokat képes e-mailben továbbítani. A gyakran használt dokumentumokat tárolhatjuk a nyomtató merevlemezén a könnyebb elérhetőség érdekében. Hasznos lehet, hogy ha egyik papírtípus kifogyása miatt elakad egy munka, attól még az ezt a médiát nem igénylő nyomtatási munkák lefutnak. Héthüvelykes színes LCD kijelző ad a készülék használhatóságához.

Xerox WorkCentre 4260
Xerox WorkCentre 4260, 7 hüvelykes LCD-vel

Mindkét újdonság elérhető már az Egyesült Államokban és a gyártó hazai weboldalán is szerepel. A 3300MFP 599 dolláros, a WorkCentre 4260 pedig 2999 dolláros kiskereskedelmi áron hozzáférhető, a hazai árak egyelőre nem ismertek pontosan. Néhány régebbi Xerox-modell is gazdagodott újabb funkciókkal. A WorkCentre 5225 monokróm multifunkciós nyomtató a következőkben színes lapolvasás lehetőségével lesz kapható, októbertől pedig elérhető lesz új firmware az 5600-as sorozathoz, ami javít a készülék kompatibilitásán.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 04:23

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.