:

Szerző: Vörös Péter

2000. július 10. 07:54

A B2B-s Brio részvényei lezuhantak a nem várt veszteség miatt

A Brio kliens-szerver, Web-es és e-mail alkalmazásokat tervez, fejleszt és támogat. A cég részvényárfolyama 57%-kal, 11,34$-ral 8,44$-on zárt a Nasdaq péntek délutáni zárásakor (a napi átlagos 340 ezer részvényes forgalomnál igencsak erősebb volt a péntek a több, mint 14 millió eladott részvénnyel). Az elemzők részvényenként 8 cent profitot vártak a június 30-án végződött pénzügyi negyedévétől, e helyett a cég jelentése szerint részvényenként 16 cent veszteséget realizált a Brio.

A Brio nettó vesztesége 4,5 millió $ volt a legutóbbi negyedévben, a forgalom 19%-kal 33 millió $-ra nőtt a tavalyi hasonló időszak 27,6 millió $-os bevételével szemben. A cég elnök-vezérigazgatója, Yorgen Edholm szerint a veszteség jelentős részéért a nagy üzletek késlekedése állt, ezek realizálódása a későbbi negyedévekben várható.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 27. 06:36

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.