:

Szerző: mz

2000. július 7. 22:19

Telekommunikációs statisztikák a Siemenstől

A Siemens elemzései szerint a mobil hálózat 2005-ig világszerte több mint 1,2 milliárd felhasználójával megelőzi a fix hálózatot, és kapcsolatainak száma több mint kétszerese lesz az Internetének. A telekommunikációs beruházások értéke továbbra is több mint 12%-kal fog növekedni átlagosan. Ezek az eredmények a Siemens Nemzetközi Telekommunikációs Statisztikák 2000 (International Telecommunication Statistics 2000) kiadványból származnak, amelyet a Siemens Információs és Kommunikációs Hálózatok Csoportja állított össze és adott ki. A tanulmány részletes és naprakész információt szolgáltat a fix és mobil hálózatok fejlesztéseiről, az Internetről és a tarifákról, és bemutatja a telekommunikációs infrastruktúrát érintő beruházásokat is. A 70 oldalas anyag 90 országról tartalmaz információkat, többségüket négy nyelven. Ez a Siemens kiadvány az egyetlen, amely ezt a területet ilyen formában és ilyen mélységben mutatja be.

A kiadvány a következő címen rendelhető meg: K.O.M.M. GmbH, Box Number: Siemens ITS, Postfach 80 03 80, D-81603 Munich (Order No. A50001-N1-P2-6-7500), vagy az Interneten keresztül.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 27. 01:15

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.