:

Szerző: Vörös Péter

2000. július 7. 09:11

EDS: 2,1 milliárd $-os IT szolgáltatási szerződés a Rolls-Royce-szal

Az e-üzleti szolgáltató EDS 12-éves szerződést kötött a Rolls-Royce-szal, amely a két cég között 1996-ban kötött megállapodás folytatása. Az új megállapodás kezdeti szakasza az üzleti integrációs ill. együttműködési szolgáltatások elindítását tartalmazza, ennek keretében a két cég három Web-portált fog elkészíteni a beszerzési csatornák, a design együttműködés ill. a vállalati információk közös használatához. A Texas-i központú, az 1992-es és 1996-os elnökválasztásról ismert Ross Perot által a 60-as években alapított EDS jelenleg a következő IT szolgáltatásokat nyújtja a Rolls-Royce nagy-britanniai ill. USA-beli részlegeinek: infrastruktúra, hálózat, rendszerek és alkalmazások, valamint végfelhasználói támogatás.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 22:35

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.