:

Szerző: Vörös Péter

2000. július 7. 09:11

Megjelent a Internet Explorer 5.5 browser - német, kínai, japán és koreai változata ...!

Az angol nyelvű változat megjelenése az MS szerint "hamarosan" várható (eredetileg júliusra ígérte a cég az IE 5.5 megjelenését), de a címben említett nyelvű változatok a cég szándék ellenére megjelentek az Interneten ...

Újdonságok az IE 5.5 böngészőnél: javult támogatás a World Wide Web Consortium (W3C) standardjaival így pl. Cascading Style Sheets 1 (CSS) és Synchronized Multimedia Integration Language (SMIL) támogatás, valamint Dynamic HTML (DHTML) támogatás.

A szeptember 14-re ígért Microsoft Millennium-ban (MS Me) már az IE 5.5 lesz. A vetélytárs AOL/Netscape 6.0-os böngészőjének második béta változata augusztus végére várható, míg a végleges verzió az ősz végére. A legfrissebb felmérések szerint az Internet Explorer részaránya 86%-os a böngészők "világpiacán".

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 02:37

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.