Szerző: mz

2000. július 6. 00:18

Az Oracle világelső az internetes beszerzési alkalmazásokban

Az Oracle, az e-business szoftverek legnagyobb szállítója, ma bejelentette, hogy az International Data Corporation (IDC) piackutató cég az Oracle-t nevezte meg a globális internetes beszerzési alkalmazások világelső szállítójaként. Az Oracle internetes beszerzési megoldásaiból származó bevételei az 1998-as 4 millió dollárról 1999-ben 76 millió dollárra emelkedtek. Az IDC ezen megállapításait a gyártók pénzügyi kimutatásaira, különböző reprezentatív felmérésekre és interjúkra, illetve nyilvános információkra alapozza. Az IDC szerint az Oracle 1999-ben 9,9 százalékos részesedést ért el az internetes beszerzési megoldások piacán, míg az első öt szállító közül a következő legnagyobb is csak 5,3 százalékot mondhatott magáénak. Az Oracle teljes körűen integrált közvetlen és közvetett beszerzési megoldáscsomagjával érte el az első helyet.
Az ügyfeleknél bevezetett rendszerek sok esetben 20 százalékos megtakarítást tettek lehetővé az összes beszerzési költségre vetítve, és legalább 50 százalékkal csökkentették a rendelések kibocsátásának időigényét.
Az IDC az elektronikus kereskedelmi alkalmazási szoftverek piacán is az 1999-es év vezetői között ismerte el az Oracle-t. Az internetes beszerzés ennek a nagyobb piacnak a része. Az IDC megjegyzi, hogy az Oracle igen jól megvetette a lábát az elektronikus kereskedelmi alkalmazások terén, és komoly lehetőségeket biztosított magának a jövőre nézve a szállítói lánc automatizálása és az egyre erősödő vállalatközi alkalmazások terén.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról